Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/p48368/domains/skillstrainingscentrumlimburg.nl/public_html/includes/common.inc).

Home

Skills TrainingsCentrum Limburg

Skills Trainingscentrum Limburg is een trainingscentrum speciaal voor intramurale en extramurale zorginstellingen waar verzorgende en verpleegkundige medewerkers in de zorg worden getraind in risicovolle en voorbehouden handelingen.

Bent u nog bekwaam? Skills Trainingscentrum Limburg heeft verschillende trainingsfaciliteiten die afzonderlijk of in combinatie worden geboekt.

 

Het Skillslab biedt de volgende faciliteiten

  • Verpleeg-technische vaardigheden voor Verpleegkundige niveau 4 en 5
  • Verpleeg-technische vaardigheden voor Verzorgende-IG
  • Reanimatie BLS/AED volwassenen en baby&Kind

 

Faculteit

Skills Trainingscentrum Limburg werkt enkel alleen samen met professionals die werkzaam zijn binnen hun vakgebied en daarnaast van een onderwijsbevoegdheid om u te voorzien van de hoge kwaliteit waar wij voor staan.

Kies je voor Verpleegkunde, dan kan Skills TrainingsCentrum Limburg jouw leerplek worden. In het skillslab en de instructielokalen krijg je de theoretische onderbouw en demonstratielessen en kun je op moderne (simulatie)fantomen je verpleegkundige vaardigheden trainen.

 

 

 

Skills Trainingscentrum Limburg is geregistreerd in het CRKBO

Accreditatie door V&VN mogelijk.

Algemene voorwaarden

Privacy beleid